Home » Nieuws
Advertenties
Snel zoeken

Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken >
Klantenservice
Volg ons

Nieuws

22 Oktober 2014 Stork Scooby ooievaar! Nu direct los verkrijgbaar Stork Scooby knuffel 28 cm en 38 cm. http://newborns.nl/stork-scooby-p-429.html Ook verkrijgbaar als kadopakket Maxi Stork Scooby ooievaar. Binnenkort ook in de Mini versie. http://newborns.nl/ooievaar-c-146.html Nu al een ooievaar pakket gewenst? Stuur een e-mail naar info@newborns.nl en wij verzorgen uw wens.

4 augustus 2012 Nu extra veel voordeel op diverse artikelen. Klik snel op http://www.newborns.nl/voordeel-c-148.html. Kortingen tot wel 50%.

22 april 2012 Giraffe GaGa | Happy Horse: http://bit.ly/I0OfD2. Nu te verkrijgen bij Newborns, binnenkort in een kadopakket 

6 februari 2011 Leuke nieuwe knuffels op www.newborns.nl. Elephant Gaby, Monkey Mo, Pink en Blue Vintage Rabbit. Kijk snel voor de nieuwe Happy Horse collectie.

5 februari 2011 Nieuw! Newborns nu ook te volgen via de social media Facebook en Twitter.Ga naar http://www.facebook.com/newborns.kados voor onze Facebook pagina of http://twitter.com/#!/kado4newborns om ons te volgen op Twitter.

13 april 2009 Betalen met creditcard nu ook mogelijk bij NewBorns via MultiSafepay - Betalen met creditcard is vanaf heden ook mogelijk via de samenwerking met MultiSafepay. Deze betaalprovider zorgt ervoor dat de klanten van NewBorns op een eenvoudige wijze kunnen betalen door middel van Mastercard en Visa creditkaarten. De betaalmethode vullen de al bestaande mogelijkheden zoals iDeal, PayPal aan en zorgen voor nog meer gebruiksgemak

26 februari 2009 Uitbreiding geboorte kado's bij NewBorns – Onlangs zijn er weer diverse nieuwe producten aan het assortiment van NewBorns toegevoegd. Snoozebaby artikelen zoals de speelkubus, aankleedkussenhoes en een leuke speen-knuffel. In de serie textiel hebben we een tweetal boxzakken toegevoegd, die er niet alleen leuk uit zien maar ook erg handig zijn voor het opbergen van speelgoed of knuffeldoekjes uit de box, hou het netjes en opgeruimt, gebruik een NewBorns boxzak. In de nieuwe serie van Happy Horse bieden we een nieuw geboorte pakket aan: kadopakket Booty Bear, verder zijn er diverse nieuwe losse knuffels toegevoegd zoals de Eco serie Pure Crochet, Don Rhino en Hippo Kay en natuurlijk de Booty Bear

23 oktober 2008 NewBorns voegt nieuwe artikelen toe aan het assortiment  – Na succesvol van start te zijn gegaan met alleen geboorte kado pakketen in ons assortiment is sinds kort het aantal artikelen fors uitgebreid. Vanaf heden bieden we naast de vertrouwde pakketten ook losse artikelen aan zoals, nijntje boekjes, nijntje knuffels, happy horse knuffels en leuke textiel producten. Ook nieuw is dat we voor bedrijven speciale aanbiedingen kunnen verzorgen met een eigen identiteit en aantrekkelijke voorwaarden.

16 november 2007 NewBorns - internet kadopakketten winkel – Na enkele maanden van voorbereiding is op 1 september j.l. de website van NewBorns van start gegaan. “Het was een feestelijke gebeurtenis”, zeggen de oprichters van NewBorns. In het drukke bestaan dat iedereen tegenwoordig leidt wordt het steeds moeilijker om op een eenvoudige manier leuke kado's te vinden wanneer er een kindje geboren is. Omdat we zelf vaak met deze uitdaging geconfronteerd werden, hebben we besloten een oplossing te gaan bedenken waar iedereen gebruik van kan maken. NewBorns is een nieuwe bezorgdienst gespecialiseerd in verrassende en smaakvolle kraam kado pakketten. Via internet kun je nu op een eenvoudige manier leuke samengestelde kado’s vinden, bestellen én versturen wanneer er een kindje geboren is. Wij pakken het geheel vrolijk in en verzorgen de levering van uw kado inclusief felicitatiekaart met úw persoonlijke boodschap binnen twee dagen na bestelling. We denken met onze internet winkel een originele toevoeging te zijn in de markt van kado pakketten, gespecialiseerd en gericht op de heugelijke feit van een geboorte.

 

Nieuwe producten
Advertentie