Home » Over ons
Advertenties
Snel zoeken

Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken >
Klantenservice
Volg ons

Over ons

Wie zijn wij?

Newborns.nl is de online winkel in geboortekado's en geboortegeschenken voor bedrijven en particulieren in Nederland. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je bestelt bij ons eenvoudig, veilig en snel de mooiste geboortekadopakketten, knuffels of andere babyartikelen van bekende merken! Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Naast de standaard pakketten of losse artikelen kun je bij ons ook terecht voor kado's onder eigen merk of met eigen bedrijfslogo.

Newborns.nl is in januari 2007 opgericht met als doel een professionele webwinkel met een ruim en gevarieerd aanbod in geboortekado's te realiseren waar bedrijven en particulieren eenvoudig kunnen bestellen. We stellen zelf onze pakketten samen uit hoge kwaliteit producten van Snoozebaby, Happy Horse en Funnies
Vele bedrijven en particulieren maken regelmatig gebruik van onze diensten door naar onze webwinkel terug te keren en een bestelling te plaatsen. 

Waar staan we voor?

Naast de originele pakketten, een ruim gevarieerd aanbod en regelmatige aanvullingen op het assortiment, ligt het succes van Newborns.nl in artikelen van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle verzending en uiteraard een ouderwets goede service.

Wat is ons streven?

We zijn een familiebedrijf met oog voor service en flexibiliteit. We willen voor de verzender van elke bestelling een optimale klantervaring realiseren en voor de ontvanger een bijzonder originele verrassing om de geboorte een nog groter feestje te maken.
Kortom, heel veel winkelplezier bij Newborns.nl

 

Nieuwe producten
Advertentie