Home » Veilig Betalen
Advertenties
Snel zoeken

Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken >
Klantenservice
Volg ons

Veilig Betalen

Bij de webwinkel van NewBorns kunt u veilig betalen via verschillende betaal methodes.

Voor particulieren ondersteunen we iDEAL (tijdelijk alleen iDEAL via MultiSafepay), PayPal, Vooruit betaling en Creditkaart betalingen.

Voor bedrijven ondersteunen we ook aankopen op rekening.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

PayPal is een wereldwijd online betaalservice waarmee u artikelen op online winkels kunt betalen.

PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Aanmelden te klikken. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening.

Hoe werkt PayPal?

  • Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren.
  • Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.
  • Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten.
  • Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.

NewBorns heeft geen directe aansluiting voor Creditkaart betalingen. We maken gebruik van het Multisafepay betaalplatform om betalingen met VISA en Mastercard te kunnen accepteren.

Het aanmelden bij MultiSafepay is eenvoudig en u kunt al binnen een paar minuten beginnen met het verzenden en ontvangen van geld. Tijdens het aanmeldproces zullen u een aantal gegevens worden gevraagd. Deze gegevens zijn echter noodzakelijk om veiligheid te kunnen garanderen. U kunt geld bijschrijven en direct betalingen uitvoeren. Het is gratis, veilig en snel!

Nieuwe producten
Stork Scooby
Stork Scooby
13,75
Advertentie